Jiří Kmošek |

První srpnový týden proběhl na ZS Chrudim Letní hokejový camp

Již několikátý ročník Letního hokejového campu pro nejmladší hokejisty proběhl v prvním srpnovém týdnu na Chrudimském zimním stadionu pod taktovkou trenéra Jiřího Kmoška. Akce se zúčastnilo celkem 60 hráčů ročníku 2006 a mladší, kteří byli hned po příjezdu rozdělení do dvou skupin dle věku. 

Během šesti dnů hráči absolvovali 13 tréninkových jednotek na ledě a stejný počet tréninků na suchu. Dopolední tréninky byli vedeny především na techniku a práci s holí, dále pak na techniku bruslení. Mladí hokejisté zdokonalili jak přímou jízdu, tak jízdu po hranách, dále vedení kotouče, zakončení, dlouhé či krátké přihrávky do prostoru a o hrazení a mnohem víc. Odpolední tréninky byly naopak v duchu hry. Hráči si vyzkoušeli různé herní situace při ať už při hře na malém prostoru nebo na celé hřiště. Cílem bylo během těchto herních tréninků, aby hokejisté využili naučené dovednosti z dopoledních tréninků a přenesli je do samotné hry. Trenéři se zaměřili také na komunikaci, spolupráci a zastupování hráčů při utkání. Důraz byl kladen také na hru holí a odebírání kotoučů. Nechyběla samozřejmě také hra 5 na 5. 
Hráčům se věnovalo celkem 7 trenérů včetně trenéra brankářů Pavla Barvínka. Hráči se kromě tréninků na ledě zapotili také mimo něj. Tréninky na suchu byly zaměřeny na rychlost, agility, stretching, gymnastiku, práci s hokejkou a především na hry. Nechybělo ani zpestření v podobě besídek s profesionálními hráči. Campu se například zúčastnil útočník HC Dynamo Pardubice Patrik Poulíček. 

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv