Zdenda Formánek | | Junioři

Nový kapitán juniorů Adam Prýl má vysoké cíle na novou sezónu

S kapitánským “C” na hrudi bude do nové sezóny ligy juniorů vést chrudimskou nejstarší mládežnickou kategorii Adam Prýl. Bojovný útočník v rozhovoru přibližuje aktuální situaci v kádru a hodnotí dosavadní působení juniorů v přípravě. Zároveň nedočkavě vyhlíží páteční první kolo, kdy společně se svými spoluhráči bude bojovat o první ligové body v domácím utkání proti týmu HK Kralupy nad Vltavou.



1) Adame, jak probíhala vaše příprava během prázdnin?

Příprava byla náročná, tak to má být. Myslím si, že jsme dobře fyzicky připravení.

2) Jak hodnotíš výkon juniorského týmu v přátelských utkáních?

Prvních pár zápasů bylo slabších. To tak většinou ze začátku je. Přicházejí mladší kluci a buduje se nový kádr. Po pár zápasech už jsme měli docela stabilní lajny a naše výkony se zlepšovaly, začalo se nám dařit.

3) Je váš tým kompletní nebo čekáte ještě na nějaké posily z pardubické juniorky?

Tým už kompletní je, ale je možné, že sem v průběhu sezóny ještě nějací hráči přijdou.

4) Jako asistent trenéra u vás působí mistr světa z roku 2010 Petr Čáslava, jak vnímáš jeho přínos pro tým?

Je znát, že pan Čáslava má hodně zkušeností a podle toho vypadají i jeho tréninky. Většina věcí vychází ze situací při zápase. Ty tréninky dávají smysl. Na spoluhráčích je vidět, že je ty tréninky baví. Zároveň se díky těmhle tréninkům a celkovém přístupu pana Čáslavy zlepšujeme, je to vážně znát.

5) Jaké jsou cíle juniorky před nadcházející sezónou?

Cíle si klademe vysoké, ale myslím si, že jsou reálné. Chceme vyhrát ligu.

6) V čem je podle tebe síla vašeho týmu?

Mohl bych tady jmenovat věci jako je rychlost síla atd… Ale myslím si, že to nejdůležitější co bych chtěl zmínit je přístup celého týmu. Máme skvělou partu kluků, každý na tom ledě nechává všechno, v tom je podle mě naše síla.

7) Na jakého soupeře se nejvíce těšíš a na jakého soupeře naopak netěšíš v základní části?

Já to takhle nerozlišuju. Po té dlouhé pauze se těším úplně na každý zápas.

8) V přípravných utkáních si hrál s kapitánským céčkem na hrudi, budeš tuto roli zastávat i nadále? Popřípadě kdo budou tvoji asistenti?

Záleží na mých výkonech. Doufám , že se budu hodně prosazovat a tuto roli budu zastávat i nadále. Asistent bude „ranař“ Dennis Hrdlička a „střelec“ Milan Hykl

9) Co konkrétně od tebe trenéři očekávají? Dříve jsi byl pověstný především svou tvrdou hrou a nasazením v bojích o kotouč. Zůstala ti tato role v týmu nebo se od tebe čekají i jiné věci jakožto od hráče dorazového ročníku 2002?

Jsem v týmu nejstarší ročník a zároveň mám céčko, takže se ode mě jako od ostatních hráčů ročníku 2002 očekává, že budu hráč, který bude rozhodovat zápasy. V přípravných zápasech jsem nehrál tak, jak se ode mě očekává. V pátek máme první mistrovský zápas a budu dělat vše proto, abych tohle očekávání naplnil a byl jsem pro tým přínosem.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv