Tomáš Langr | | A-tým

Ohlednutí za semifinálovou sérii očima hlavního trenéra Jiřího Poláka

Chrudimský A-tým bohužel nezopakoval vítězství v semifinálové sérii proti Chocni jako před dvěma lety. Ale i tak hráči podali bojovný výkon, který však na postup těsně nestačil. Po prohře 3:2 na zápasy čeká svěřence trenéra Jiřího Poláka boj o bronzové medaile proti Novému Bydžovu.

Jiří Polák hodnotí semifinálovou sérii:
,,Už to, že k rozhodnutí bylo třeba sehrát všechna utkání, svědčí o tom, že to byla mimořádně vyrovnaná a napínavá série. Všechna střetnutí byla sehrána před perfektní diváckou kulisou, ke které přispěly oba tábory fanoušků.

   My jsme bohužel nezvládli druhý duel série, kdy jsme v domácím prostředí soupeře přehrávali a jasně přestříleli a přesto odešli poraženi 2:3. Stav dva nula na zápasy pak znamenal, že už nesmíme klopýtnout, což je samozřejmě pro tým psychicky náročné. Ve čtvrtém duelu jsme dokázali vyrovnat sérii na 2:2 vysokým vítězstvím, když v poslední třetině jsme soupeři nastříleli hodně branek. A možná právě tento fakt, zapříčinil ne zrovna povedený vstup do rozhodujícího střetnutí. Prohráli jme první třetinu 0:2 a ve zbytku utkání už jenom marně doháněli náskok dobře hrajícího soupeře, kterému bych chtěl pogratulovat k postupu do finále. Choceň v celé sérii předváděla opravdu hokej, který patří k vyřazovací části. Výborná hra do defenzívy, obětavost podpořená skvělými výkony golmana i to že dokázala být i velmi produktivní.

   Musím však zejména pochválit naše kluky, kteří se rvali, opláceli soupeři stejným metrem a dokázali vzdor nepříznivému vývoji dotáhnout sérii až do pátého utkání. Bohužel třetí účast ve finále v řadě po sobě nám unikla. Pozitivní je, že jsme se v průběhu celé sezony drželi v první čtyřce soutěže a že jsme dokázali zařazovat do týmu naše mladé odchovance, kteří se neztratili ani ve vypjatých zápasech play-off.

   Závěrem bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří nás hnali celou sérii jak domu tak venku. Byli jste perfektní děkujeme!"

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv