Bohuslav Souček | | Ročník 2011

Ročník 2011 má ze závěrečného turnaje sezóny v Náchodě bronzové medaile

Poslední sobotu měsíce března se naši hráči, posílení několika „borci“ z HC Litomyšl (spolupráce v této věkové kategorii funguje již několik sezón) zúčastnili turnaje v Náchodě. V základní skupině narazili na domácí HC Náchod a HC Dynamo Pardubice. 

V prvním zápase se tradičně pomalu „rozjížděli“, ale konečná remíza 3:3 byla pro nás spíše smolná, než zasloužená. Ve druhém utkání jsme „výběr“ HC Dynamo Pardubice bez větších problémů „přejeli“ 9:1. K vítězství ve skupině a postupu z 1.místa nám scházel jediný vstřelený gól.

V utkání o postup do semifinále jsme narazili na HC Piráti Chomutov, který jsme po excelentním výkonu hlavně v první polovině utkání porazili 5:0. Semifinálovým soupeřem byl HC Mountfield Hradec Králové. Dle průběhu turnaje to bylo asi předčasné finále, které však naši kluci výsledkově nezvládli. Prohra 8:1 nás poslala do boje o konečné třetí místo. V tom jsme se střetli opět s družstvem domácích tj. HC Náchod, který jsme hladce přehráli 7:3. Výborný kolektiv hráčů si medailové umístění náležitě užíval.

Doprovod (trenéry i rodiče) jistě potěšilo i to, co se neslo v kuloárech náchodského zimního stadionu – chrudimské naděje hráli hokej, na který se i krásně dívá!

 

Pro úplnost ještě konečné pořadí turnaje :

  1. HC Mountfield Hradec Králové
  2. HC Nová Paka
  3. HC Chrudim
  4. HC Náchod
  5. HC Piráti Chomutov
  6. HC Dynamo Pardubice

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv