Bohuslav Souček |

O právě skončeném víkendu se na chrudimském zimním stadionu uskutečnili turnaje hokejistů ročníku 2010 a 2011.

V sobotu se klání hráčů 2010 zúčastnili „borci“ SC Kolín, HC Jindřichův Hradec a týmu domácích. Na poslední chvíli svou účast odřekl HC Náchod, a tak byl narychlo nahrazen týmem hráčů HC Chrudim, složeným převážně z roč. 2011 a 2012

Všichni účastníci mezi sebou sehráli utkání na 2x 20 minut čistého času, přičemž každá „dvacetiminutovka“ se počítala jako samostatný zápas. Vítězem turnaje se stalo družstvo SC Kolín, druhý skončil HC Jindřichův Hradec a třetí byl náhradní tým HC Chrudim, který své starší kamarády v první polovině porazil 5:2 a ve druhé remizoval 3:3.


V neděli se turnaje ročníku 2011 zúčastnili kromě domácích družstva HC Horses Hlinsko, HC Lvi České Budějovice a HC Náchod. Hrací systém turnaje byl stejný, jako u ročníku 2010.

Přestože většina našich mladých hokejistů měla „v nohách“ již zmíněný sobotní turnaj „starší“ kategorie, odvedla vcelku solidní výkon a turnaj ovládla s celkovým počtem bodů 15. Na druhém místě skončil HC Náchod, který jako jediný dokázal naše hráče v jedné polovině porazit. Na třetím místě se umístilo HC Horses Hlinsko, poslední byli HC Lvi České Budějovice. 

 

Turnaje byli vyvrcholením dosavadní přípravy „na ledě“ a jednou z posledních prověrek před začátkem mistrovských soutěží těchto kategorií, které začínají o druhém zářijovém víkendu.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv