Redakce | | A-tým

A-tým posílí zkušený obránce Hejduk a v útoku se přeci jenom objeví mladík Pavlík

Již od začátku přípravy na ledě s týmem trénuje ostřílený obránce Tomáš Hejduk, který v posledních sezonách hájil barvy Opočna. Kvůli složité dopravě z jeho místa bydliště však nebylo do poslední chvíle jasné jestli v chrudimském dresu do nadcházející sezóny nastoupí. Po konci přípravného období se však šikovný obránce rozhodl pro pokračování v HC Chrudim, kde již v minulosti odehrál řadu sezón. Za Chrudim v sezóně bude nakonec nastupovat také Zdeněk Pavlík a bohužel musíme rovněž oznámit, že s hokejem již definitivně nebude pokračovat odchovanec Petr Koreček.

Tomáš Hejduk (obránce, 44 let)

 

Návrat do Chrudimi hlásí bratranec vítěze Stanely Cupu Milana Hejduka a bývalého reprezentanta, Tomáš Hejduk. Zkušený obránce oblékal chrudimský dres již v minulosti, když zde na začátku nového tisíciletí odehrál celkem 3 sezóny v 2. lize. Poté kvůli svému zaměstnání odešel do Královehradecké krajské hokejové ligy, kde působil v dresu TJ Spartak Nové Město nad Metují a HC Baroni Opočno. Právě proti svému bývalému klubu odehrál Tomáš své poslední přípravné utkání, ve kterém zaznamenal hned dvě branky.


Zdeněk Pavlík (20 let)


V chrudimském dresu se nakonec objeví také Zdeněk Pavlík. Mladý odchovanec klubu minulý rok táhl bodově juniorku a po konci letní přípravy s A-týmem se rozhodl pro odchod do HC Spartak Choceň. V dresu Spartaku však stihl pouhé dvě tréninkové jednotky. Na vlastní rozhodnutí z důvodu školy se Zdeněk Pavlík rozhodl pro návrat zpět do Chrudimi a je tak vítanou posilou do útočných řad. V dresu našeho soupeře tak budou působit nakonec pouze 2 Chrudimáci a to Jan Polák a Tomáš Novotný. Zdeněk Pavlík za náš A-tým odehrál tři přípravná utkání a v každém z nich se dokázal bodově prosadit. 


Petr Koreček (27 let)


Barvy našeho klubu již nebude hájit Petr Koreček, který zde odehrál celou svoji hokejovou kariéru. Pokračovat s hokejem mu bohužel nedovolí pracovní povinnosti, kvůli kterým se rozhodoval o svém konci s hokejem již minulou sezónu. Nakonec se však rozhodl pokračovat a v play-off 2022 zářil, když byl s osmi body jeden z nejčastěji bodujících hráčů týmu. O svém konci byl Petr Koreček přesvědčený již před startem letní přípravy, ale stále zde žila malá naděje, že by přeci jen změnil názor. Nyní už je rozhodnutí definitivní. Proto Petře děkujeme za odvedenou práci ve všech těch utkáních v dresu s chrudimskou orlicí na hrudi a přeje mnoho štěstí a úspěchů jak v pracovním, tak osobním životě.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv