Přemysl Štrup | | Junioři

Tahle parta nemá dost! Po Kladnu junioři porazili další bývalý extraligový tým.

Chrudimští junioři začali druhou nejvyšší juniorskou soutěž nad všechna očekávání, kdy lépe už to ani nejde. Po třech kolech soutěže jsou na čelním místě tabulky bez ztráty bodu. Není proto od věci, že naši junioři jsou největším překvapením začátku soutěže ligy juniorů. V prvním kole doma porazili VHK Vsetín 4:2, dva dny na to vyhráli na Kladně 1:2 a do třetice dnes v podvečer v Havířově přehráli tamní celek v poměru 1:4 v jejich prospěch.

 Dle trenéra Marka Dvořáka má tým ale stále rezervy a jeho výkony ,,zatím" nejsou stoprocentní. Je třeba se zaměřit na plnohodnotný výkon po celé utkání bez vážnějších výpadků. Nutno vyzdvihnout výkony brankáře Maxmiliána Kadlce, který zejména dnes v Havířově předvedl excelentní výkon. Jeho výkony jsou však stabilně na vysoké úrovni a již nyní je na místě konstatovat, že tento hráč bude jednou z největších, ne-li největší oporou a jistotou chrudimského mužstva juniorů.  
     Soutěž teprve začíná, ale naši junioři dali jasně najevo skutečnost, kdy soupeř musí počítat s tím, že tento tým nehodlá a nechce hrát v této soutěži ,,druhé housle" a nemá v plánu darovat body ,,zadarmo". Věříme v podporu fanoušků v této kvalitní juniorské soutěži, kteří se mohou na tento tým přijít podívat již ve středu 28.9.2022 od 14,00 hodin. Na zdejším stadionu v Chrudimi budeme hostit celek BK Havlíčkův Brod.




PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv