Pavel Sedlák a Zdeněk Pavlík |

Vítězný závěr sezony osmiček

V sobotu 18. 3. vyrazila půlka osmiček ke svým posledním mistrákům do Lanškrouna, kde se jim dařilo na výbornou. Nejdříve jsme porazili Českou Třebovou a potom domácí Lanškroun. Druhá půlka sehrála odpoledne v Chrudimi vítězný zápas se Skutčí a potom remizovala s Moravskou Třebovou, poté co byl zápas předčasně ukončen a dohráván mimo zápis po zranění gólmana hostů.

Česká Třebová - Chrudim 5:14

K poslední sérii mistráků jsme jeli do Lanškrouna. Zápas s Českou Třebovou byl z počátku vyrovnaný, pak jsme odskočili na rozdíl dvou branek, 2:4, ale Třebové se podařilo vyrovnat. V následujících minutách jsme zlepšili bruslení i kombinaci a postupně jsme navyšovali gólové vedení a soupeře jsme přehráli velkým rozdílem.

Lanškroun - Chrudim 3:7

Dle výsledku by se dalo říct, že druhý zápas byl náročnější než první, opak je ale pravdou. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali a přestříleli ho velkým rozdílem. Lanškrounskou výbornou dívčí individualitu se nám podařilo ohlídat a od velkého výprasku Lanškroun držel jen jejich vynikající gólman. Je třeba pochválit i našeho gólmana, který nás v obou zápasech svými výkony také výborně jistil.

Sestava: Řivnáč - Vaško, Dvořák Š., Čihák, Dvořák J., Sedlák, Klatt

Chrudim - Skuteč 9:4

Druhá půlka si mohla opět v sobotu přispat, neboť hrála doma a ještě až odpoledne. Skuteč sice chvilku vzdorovala, ale nakonec se ji podařilo udolat.

Chrudim - Moravská Třebová 4:4

Druhý zápas byl první půlku vyrovnaný, ale očekávalo se, že domácí v druhé půlce zápasu překlopí vítězství na naši stranu. Za stavu 4:4 se ale zranil hostující brankář a tak byl zápas předčasně ukončen a dohráván mimo zápis jen na sklopenou branku.

Sestava: Pavlík - Řehořek, Urválek, Postupa, Chalupník, Pavliš, Vašíček, Hurt, Novák J., Poláček

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv