René Salfický | | Ročník 2009 | Ročník 2010

Memoriál Tomáše Meduny 2017

V sobotu 9.9.2017 se na zimním stadionu v Chrudimi uskutečnil  hokejový turnaj "Memoriál Tomáše Meduny". Při turnaji poměřili své síly a užili si ve sportovním a týmovém duchu celou sobotu malí hokejisté - ročníky 2009 a 2010 z Chrudimi, Žďáru nad Sázavou, Třebechovic pod Orebem a Děčína.

Kromě hokejových zápasů probíhaly i dovednostní soutěže a účastníci si tak kromě medailí odnesli za svoji snahu i drobné ceny. Hrálo se  3x12 minut a po každém zápase následovaly samostatné nájezdy všech hráčů. Snahu a výkony hráčů ocenili jak trenéři, tak i diváci, kteří přijeli podpořit malé hokejisty a vytvořili jim báječnou sportovní atmosféru.

Celý turnaj se vydařil a je výborným vstupem do nové hokejové sezóny. Obdobné turnaje jsou příležitostí, při které mají možnost hráči porovnat své výkony a dovednosti napříč Českou republikou a získat cenné zkušenosti při utkáních, ve kterých jde kromě snahy o pěkný výsledek především o pozitivní sportovní zážitek, který motivuje malé hokejisty k dalšímu úsilí při trénincích.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv