Napsal a fotil Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévové pokračují v solidních výkonech

V neděli 15. 10. odehráli elévové další čtyři mistrovské zápasy v minihokeji. Jedna parta v Litomyšli porazila domácí a pak si poradila i s Dynamem Pardubice. Druhá parta doma porazila Poličku a po vyrovnaném výkonu padla s Moravskou Třebovou. Jako v prvním kole, tři výhry a jedna prohra, pěkný výkon.

Litomyšl – Chrudim 4:12
Začátek se chrudimským elévům vůbec nepovedl. Dostali jsme dva rychlé góly a museli dotahovat. Do konce první třetiny jsme ale srovnali. Ve druhé třetině už jsme měli zápas pod kontrolou a postupně jsme navyšovali skóre až na finálních 4:12.

Pardubice – Chrudim 3:14
Ačkoliv jsme hráli druhý zápas a soupeř měl o jednu lajnu navíc, tak jsme od začátku zápasu měli herně navrch a soupeře téměř k ničemu nepustili. Celý zápas kluci vydrželi makat a tak na konci svítilo na tabuli skóre 3:14.
Sestava: Pavlík – Vaško, Sedlák, Hron – Chalupník, Urválek, Klatt

Chrudim – Polička 9:6
Začátek zápasu byl jednoznačný, po chvilce jsme vedli 3:0. Polička ale ještě v první třetině vyrovnala a vyrovnala se i hra na ledě. V druhé půlce zápasu se nám ale podařilo získat vedení, které jsme si udrželi až do konce.

Chrudim – Moravská Třebová 9:14
Druhý domácí zápas s Moravskou Třebové byl ještě vyrovnanější. Tentokrát měl ale o trochu více ze hry soupeř, který si neustále držel vedení o dva góly, my jsme museli dotahovat. Ještě pět minut před koncem zápasu vedli hosté pouze o dva góly. Našim klukům ale došly síly a otočit výsledek se jim už nepodařilo, naopak ještě pár gólů dostali.
Sestava: Řivnáč – Postupa, Řehořek, Vašíčková, Vašíček – Pavliš, Novák, Poláček

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv