Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévům fandila i Rebeka

V neděli 5. 11. odehráli elévové další čtyři mistrovské zápasy. Jedna půlka porazila v Chrudimi Dynamo Pardubice A a potom i Skuteč. Druhá půlka v Pardubicích porazila Dynamo Pardubice B a potom prohrála s Moravskou Třebovou. Tři výhry a jedna porážka – pěkný výkon.

V hledišti oba zápasy v Pardubicích sledovala Rebeka Čiháková, která svoji přítomností zvala na Charitativní hokejový turnaj pro Rebeku, který se uskuteční 17. 11. od 8.00 na zimním stadionu v Chrudimi. Jedná se o hokejový turnaj ročníků 2008 a 2009 a dětský den v jednom. Zábava se najde pro celou rodinu. V době turnaje bude grilování, rodinné výzvy a další doprovodné akce. Všichni jsou srdečně zváni. O Rebece se dozvíte více na www.rebecinakridla.cz

Chrudim – Pardubice A 6:4
Po týdnu jsme se opět potkali s Dynamem Pardubice A a znovu jsme odcházeli z ledu jako vítězové. Zápas byl od začátku na výborné úrovni a vyrovnaný. Na začátku třetí třetiny bylo ještě skóre 4:4, pak se ale podařilo domácím odskočit na dva góly a dotáhnout utkání do vítězného konce.

Chrudim – Skuteč 15:2
Druhý domácí zápas byl jednoznačnou záležitostí pro domácí, kteří měli od začátku hru pod kontrolou a postupně navyšovali skóre.
Sestava: Pavlík, Postupa, Řehořek, Hron, Vaško, Chalupník, Dvořák J., Pavliš, Urválek, Dvořák Š.

Pardubice B – Chrudim 1:4
Druhá půlka elévu odjela k mistrovským zápasům do Pardubic. Zápas s Pardubicemi B byl velice vyrovnaný, ale hokejisté z Chrudimi byli v zakončení přeci jen úspěšnější a tak zápas skončil jejich vítězstvím.

Moravská Třebová B – Chrudim 12:2
Ve druhém zápase v Pardubicích jsme nastoupili proti hráčům z Moravské Třebové B. Tým ze Třebové hrál velice dobře. Nám došla síla, nedrželi jsme pozice a ztráceli puky. Oproti prvnímu zápasu to byl velký rozdíl. Hráči ze Třebové měli zápas po kontrolou a postupně přidávali až na konečných 12:2.
Sestava: Řivnáč, Sedlák, Vašíčková, Poláček, Vašíček, Klatt, Novák, Hurt, Čihák, Schiller

Ještě nutno dodat, že hokejový jsme měli celý víkend. V sobotu 4. 11. jsme odehráli další přípravný zápas na celé hřiště s Jaroměří. K zápasu nastoupili všichni hráči ročníku. Předchozí dva zápasy skončily našim vítězstvím. První třetina třetího vzájemného zápasu se nám moc nepovedla, pak se hra podstatně zlepšila a mohutně jsme dotahovali, ale i přes závěrečný tlak a hru bez brankáře jsme o gól prohráli, 7:6. Po zápase se jely nájezdy, které jsme vyhráli 4:7.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv