Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Vítězný stroj osmiček se zasekl

V neděli 4. 2. 2018 sehráli elévové doma mistrovský zápas s Moravskou Třebovou. Průběh prvních dvou třetin naznačoval další vítězství do sbírky, ale nepovedená poslední třetina překazila naši sérii vítězných zápasů.

První třetina začala pro Chrudim dobře, brzy jsme šli do vedení. Soupeř ale vyrovnal. První třetinu jsme měli více ze hry a třetinu jsme vyhráli 2:1. I ve druhé třetině byli domácí více na puku. Třebovští sice opět vyrovnali, ale domácí na konci druhé třetiny odskočili na rozdíl dvou branek. Přílišná spokojenost zavládla na střídačce i tribuně. Hosté ale zabrali a z úniků vyrovnali a dík malému důrazu v obraně šli i do vedení, 4:5. Na konci jsme sice měli několik šancí, ale ani závěrečná hra bez brankáře nám nepomohla. Naopak při hře v šesti jsme faulovali a z nařízeného trestného střílení soupeř zvýšil na konečných 4:6. Závěrem, v závěrečné třetině jsme velice špatně bránili a chyběl nám větší důraz v boji o puk. Na hráčích se asi podepsal i náročný prodloužený víkend, kdy někteří hráli v prázdninový pátek, sobotu i neděli a tak možná chyběly síly i trochu více štěstíčka.

Sestava: Pavlík – Vaško, Poláček, Chalupník, Řehořek, Postupa, Pavliš, Řivnáč, Urválek, Sedlák, Dvořák Š., Dvořák J., Klatt, Hurt, Schiller

Branky: 1:30 Vaško (Řehořek), 7:03 Poláček, 20:23 Řehořek, 31:13 Sedlák (nájezd)

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv