Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Osmičky vezou zlato z Jaroměře

Osmičky HC Chrudim už mají odehrané všechny mistrovské zápasy sezony a tak herní zkušenosti sbírají v turnajích a daří se jim na výbornou, v sobotu 10. 3. si přivezly zlato z Jaroměře.

V sobotu elévové HC Chrudim odjeli na turnaj do Jaroměře. Turnaje se zúčastnily týmy: HCM Jaroměř, HC Náchod, HC Draci Bílina a HC Chrudim. V rámci spolupráce klubů chrudimské doplnili čtyři hráči HC Dynama Pardubice. Turnaj se hrál systémem každý s každým na dvakrát patnáct minut, kdy každý polovina byla započítána jako samostatný zápas. Našim elévům se dařilo na výbornou. Po rozcvičce v hromadách sněhu, které jsou před jaroměřským stadionem, jsme hned v prvním zápase porazili domácí. První polovina byla jasně v naší režii a vyhráli jsme ji 0:6, druhá polovina byla ale podstatně vyrovnanější. Podařilo se nám ale vsítit jeden gól a utkání dovést do vítězného konce. Druhým naším soupeřem byl pro nás neznámý tým HC Draci Bílina. Zápas jsme opět zvládli na výbornou a vyhráli 5:0 a 8:1. V tomto zápase jsme poprvé prohrávali, ale dokázali jsme brzy vyrovnat a rozdíl výrazně navýšit. Poslední zápas byl zápasem o první místo. Nastoupili jsme proti doposud rovněž neporaženému Náchodu. Utkání bylo vyrovnané a plné velice pěkných herních momentů na obou stranách. Zápas jsme odehráli skvěle (4:2 a 2:0) a podařilo se nám tak zvítězit i v celém turnaji se skóre 26:3. Konečné pořadí bylo následující: 1. místo HC Chrudim, 2. místo HC Náchod, 3. místo HCM Jaroměř, 4. místo HC Draci Bílina. Celý turnaj byl velice pěkně zorganizován. Všichni účastníci si odvezli medaile. Je třeba pochválit i výbornou atmosféru na střídačce. Všechny tři chrudimské lajny se mezi sebou během hry povzbuzovaly a fandily si. Slyšet byli i příznivci HC Chrudim na tribuně.

Sestava: Pavlík - Pavliš, Vaško, Postupa, Dvořák Josef, Urválek, Novák, Landsman, Procházka, Šurc, Řehořek, Chalupník, Dvořák Štěpán, Sedlák, Hron, Řivnáč

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv