Pavel Sedlák | | Ročník 2008

Elévové obhájili zlato na turnaji ve Žďáru nad Sázavou!

Elévové HC Chrudim po odehraných mistrovských zápasech pokračují ve sbírání herních zkušeností v turnajích, tentokráte vybojovali zlato ve Žďáru nad Sázavou.

Elévové HC Chrudim po odehraných mistrovských zápasech pokračují ve sbírání herních zkušeností v turnajích, tentokráte vybojovali zlato ve Žďáru nad Sázavou.

V sobotu 24. 3. odjel ročník 2008  na turnaj do Žďáru nad Sázavou. Turnaje se zúčastnily týmy: Žďár nad Sázavou, Jaroměř, Znojmo a Chrudim. Turnaj se hrál systémem každý s každým na dvakrát dvacet minut. Našim elévům se dařilo skvěle. K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti domácím. Zápas nebyl ani z jedné strany příliš pohledný. Ve hře byla spousta chyb a nepřesností, ale měli jsme herní převahu. První polovinu jsme vyhráli 0:1, ve druhé půlce se nám podařilo ještě dva góly přidat. Druhý zápas jsme hráli proti Jaroměři. V posledních měsících potkáváme Jaroměř poměrně často a tak jsme věděli, že to nebude soupeř jednoduchý. Hrálo se v daleko větším tempu než v prvním zápase a předvedená hra byla i pro diváky poutavější. Zápas byl ale poměrně vyostřený a plný přerušení a trestných střílení. V zápase padl i osobní trest do konce utkání. Chrudim se brzy ujala vedení a měla i více ze hry, ale Jaroměři se podařilo vyrovnat. Pět minut před koncem šla Jaroměř do vedení. Chrudimští ale zabrali a zápas otočili a vyhráli v poměru 4:3. V posledním zápase naši elévové nastoupili proti Znojmu. V zápase jsme byli od začátku lepší týmem a skóre postupně navyšovali až na konečných 7:0. V turnaji jsme nenalezli přemožitele a obhájili tak zlato z loňského roku. Elévové účastí na turnaji přispěli i na dobrou věc, část startovného šla na charitativní účely.

Sestava: Pavlík - Vaško, Postupa, Sedlák, Pavliš, Řehořek, Poláček, Chalupník, Řivnáč, Dvořák Štěpán,Dvořák Josef, Urválek, Hron, Novák, Vašíčková

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv