Tomáš Straka | | A-tým

Trenér Polák hodnotí právě skončenou letní přípravu

Letní příprava A-týmu HC Chrudim začala 21.5. 2018 a skončila 31.7. 2018. Tréninkové jednotky probíhaly 3x týdně v režimu pondělí, úterý a čtvrtek. Hlavní trenér Jiří Polák kromě jejího shrnutí naznačil i další program, který jeho svěřence čeká. Také prozradil, že v Chrudimi není na programu odchod žádného z hráčů a naopak se můžeme těšit na nové a staronové tváře. 

Pár slov k průběhu letní přípravy...
Vzhledem k tomu, že hráči musejí plnit svoje pracovní a studijní a také samozřejmě rodinné povinnosti je průměrná účast 17 hráčů na jednu jednotku velice solidní a odpovídá velmi dobrému přístupu celého kolektivu. Program letní přípravy, měl stejně jako v loňském roce z velké části na svých bedrech kondiční trenér Martin Gondek a oba jsme se shodli na tom, že kluky za jejich snahu a přístup musíme pochválit. Některé dny to bylo opravdu více než náročné a to zejména v těch posledních, kdy se přidalo velmi teplé počasí.

Hráčský kádr se rozrůstá...
Tým z loňské sezóny zatím zůstává pohromadě. Během letní přípravy se navíc do týmu zapojili hráči ročníku 1999 přestupující z juniorské kategorie. Útočníci Hudec, Jílek, Kulhánek a obránce Felcman. Dále se vrací z hostování z Pardubic další junior, náš odchovanec obránce Javůrek a chce se poprat o místo v týmu stejně jako mladý útočník Kubal, který je odchovancem HC Uherské Hradiště. Do přípravy se dále vrátili útočnici Kopečný (hostování Choceň), Novotný (hostování Litomyšl) a obránci Machač (střídavé starty Trutnov), Brázda (hostování Hlinsko). 

A co bude dál...
Nyní dostali hráči do 13.8.2018 volno, poté bude následovat jeden týden suché přípravy a 20.8. 2018 bychom měli začít přípravu na ledě. První týden jsou naplánované dvoufázové tréninky na ledě, tento týden navíc vyvrcholí v neděli prvním přípravným zápasem. V září by už měl probíhat běžný režim tří tréninkových jednotek na ledě doplněný dalšími devíti přípravnými zápasy, které chceme využít k tomu abychom viděli co nejvíce hráčů v akci a abychom mohli postupně uzavřít soupisku pro další ročník krajské ligy, který začíná 30.9. 2018.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv