Tomáš Straka | | A-tým

Řekli před startem semifinále...

Přesně za týden vypuknou semifinálové souboje, ve kterých čeká chrudimské hokejisty tým Chotěboře. Jak vidí bitvu o finále a co řekli na adresu soupeře Dominik Cvrček, Marek Kišš a Václav Novák si můžete přečíst níže.

Dominik Cvrček – brankář HC Chrudim:
V semifinále narazíme na tým Chotěboře, který udolal ve čtyřech zápasech silnou Světlou nad Sázavou. Je to kvalitní soupeř s výbornou defenzívou a nebezpečnými brejky. Hrají jednoduše na pár gólů, a to na čtvrtfinále stačilo. Uvidíme, co předvedou v semifinále. Věřím, že navážeme na velmi dobře zvládnuté zápasy s Chocní, budeme hrát svoji hru a potvrdíme sílu v ofenzívě i defenzívě. Bude rozhodovat každý detail, každý souboj. Očekávám těžkou, tvrdou sérii, nicméně jsme velmi dobře připraveni po fyzické i taktické stránce. Bude to bolet, necháme na ledě všechno.

Marek Kišš – útočník a nejproduktivnější hráč HC Chrudim:
Soupeř porazil třikrát silnou Světlou, takže nás nečeká nic jednoduchého. My se hlavně musíme soustředit na naši hru a hrát hlavně zodpovědně odzadu. Chotěboř má výborného gólmana, který když vidí puk, tak ho chytí. Takže se musíme tlačit více do brány a nevynechat jediný souboj. Tým je připraven podat 100% výkon a postoupit do finále. Tímto bych chtěl pozvat fanoušky na tuto sérii.  Budeme vás potřebovat.

Václav Novák – útočník a kapitán HC Chrudim:
Myslím, že oproti čtvrtfinále nás čeká naprosto odlišný soupeř. Očekávám, že Chotěboř bude především zodpovědně bránit a zkoušet trestat naše chyby. My musíme v první řadě zapomenout na zápasy s Chocní, které se nám sice povedly, ale se vší úctou k Chocni, nás moc neprověřily. Rozhodovat budou nejspíš hlavně přesilové hry a prostory před oběma brankami. K té chotěbořské určitě nebude jednoduché se dostat.      

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv