Tomáš Straka |

Juniorka dosáhla historického úspěchu

Junioři HC Chrudim mají hokejovou sezónu za sebou. A to sezónu velice úspěšnou! Skončili totiž na třetím místě ligové tabulky a to je historicky nejlepší umístění. Před nimi zůstalo jen nedostižitelné duo Písek-Třebíč. Mužstvo pod vedením trenérského tria Polák, Seidler, Gondek vytvořilo vynikající partu a po celou sezónu podávalo stabilní výkony.

Hodnocení sezóny z pohledu trenérů: "Letošní sezona se nám hodnotí opravdu dobře a výsledné třetí místo v tabulce je velmi pěkný úspěch. Dlouhodobě víme, že tato parta kluků dokázala pro HC Chrudim v minulosti vybojovat postup do ligy staršího dorostu a následně do ligy juniorů. A tak je jenom dobře, že když se tito hráči sešli druhým rokem v této soutěži, potvrdili svoji výkonnost krásným umístěním. Všichni bychom chtěli popřát klukům ročníku 95, kteří tímto rokem ukončili působení v mládežnických kategoriích, aby je hokej dál bavil a aby se jim podařilo vybojovat si místo v kádru našeho A mužstva. Tito hráči patřili k tahounům celého týmu i přes to, že po ukončení středních škol, nastoupili do zaměstnání, nebo začali dojíždět za studiem na vysoké školy."

Za hráče shrnul uplynulou sezónu Jan Polák: "Při ohlédnutí za uplynulou sezonou se nám vybaví jenom ty nejhezčí obrázky a vzpomínky. Drželi jsme s kluky spolu jako parta, podávali jsme stabilní výkony a právě díky tomu se nyní můžeme pyšnit 3. příčkou. Jediná věc, ze které můžeme být trochu mrzutí, je to, že se nám nepodařilo porazit ani jeden z týmů, co jsou před námi a přitom jsme k tomu měli mnohokrát velmi blízko.Letošní sezona je pro nás velikým úspěchem. Mám takový dojem, že se to v Chrudimi doposud nikomu nepodařilo a myslím, že to s kluky náležitě oslavíme."

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv