Zdeněk Pavlík |

Zpříjemnění letní přípravy přípravky ročníku 2008

V pátek 17. 6. 2016 se v Nymburku uskutečnil tradiční mezinárodní turnaj kategorie U8. Turnaje se zúčastnilo 9 mužstev, která byla rozlosována do tří skupin (Skupina A:  Kazakhstan A, Nový Bydžov, Havlíčkův Brod, skupina B: Kazakhstan B, Chrudim, Karlovy Vary, skupina C: Nové Město n. M., Skuteč, Jičín).

Ve skupině (systém každý s každým) se hrálo 2x12 minut. Každá třetina (resp. polovina) zápasu byla brána jako jeden samostatný zápas. Ve skupině B nenašel celek Chrudimi svého přemožitele a bodově se vyhoupl po základní části na celkové první místo. V semifinále hráči Chrudimi narazili na celek Skutče, kde vítězství 4:3 posunulo naše borce do finále.  V závěrečném zápase bylo úspěšnější mužstvo z Havlíčkova Brodu a tak si náš celek odvezl stříbrné medaile.

Sestava: Pavlík, Řehořek, Postupa, Dvořák J., Vaško, Urválek, Hron, Dvořák Š., Pavliš, Čihák. Tým podporoval trenér Zdeněk Pavlík, vedoucí mužstva Viktor Postupa a především neúnavní rodiče.

Skvělému druhému místu dopomohly nedělní tréninky na ledě Zimního stadiónu v Hradci Králové, suchá příprava na Podhůře venkovní posilovna „Bára“, Zimním stadiónu a  Plovárně v Chrudimi.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv