Radek Prostřední |

Mladí hokejisté mají přípravu i v nouzovém stavu

Světová pandemie a s ní vyhlášený nouzový stav na našem území ochromil život na mnoha frontách. Veškerá sportoviště jsou zavřená a je i omezený pohyb lidí po venku, ale to nebrání chrudimským hokejistům v tom, aby se i nadále zdokonalovali a připravovali na nadcházející ročník.

Protože současný stav zatím neumožňuje společné trénování, přišli trenéři HC Chrudim pro své svěřence s jinou formou spolupráce. Každá kategorie má svůj individuální program včetně různých výzev, které pro ně koučové přichystali. Ti komunikují s hráči prostřednictvím facebooku, pomocí něhož posílají instruktážní videa a také zpětnou vazbu.

Jelikož hráči museli ukončit sezónu dříve než obvykle a díky vládním omezením mohli mít jen omezený pohyb, tak trenéři přišli s tímto řešením situace. Cílem je, aby hráči neseděli jen u počítače, ale měli i nějaký pohyb. Zároveň jsme nechtěli, aby to byla jen povinnost, ale také zábava. 

Proto trenéři ve spolupráci s vedením HC Chrudim vyhlašují soutěž o nejzajímavější videa. Tři videa s nejvíce „liky“ budou oceněna klubovými věcnými a dalšími cenami. 

Hlasovat může kdokoliv, nejvíce se bude hodnotit nápaditost, originalita a vtipnost videa z tréninku. 

Svá videa s nápady na cvičení či sportovní aktivity vkládejte na facebookové stránky HC Chrudim:


kam je budou zároveň veřejně přidávat i trenéři klubu. Videi se mohou inspirovat nejen chrudimští hokejisté, ale klidně i široká veřejnost. Celá akce je určena zejména pro žákovské kategorie, tedy hráče 1. až 9. třídy. Dorostenci a junioři mají během dubna individuální program, který jim bude připravovat ve spolupráci s trenéry kondiční trenér A týmu HC Chrudim - Martin Gondek.

Těšíme se na Vaše domácí videa a doufáme, že se do soutěže přihlásí co nejvíce hráčů, ale i fanoušků HC Chrudim.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv