Radek Prostřední |

Informace k letní přípravě!

Níže uvádíme aktuální informace k letní přípravě. Jelikož vládní omezení nám stále neumožňují se společně scházet, tak budeme začátek oficiální letní přípravy řešit on line tréninky přes Facebook.

Pokud nám vládní omezení v průběhu letní přípravy umožní trénovat společně, tak budete včas informováni o průběhu přípravy ve standartním režimu a také bychom rádi udělali rodičovskou schůzku, kde se dozvíte další informace k nové sezoně 2020/2021.

Začátek letní přípravy bude v pondělí 4.5.2020 a konec 28.6.2020, v termínech od 18.6. do 21.6.2020 je pro kategorii MŽ předběžně naplánované soustředění v Horním Bradle, pro kategorii SŽ je termín předběžně domluven od 24.6. do 27.6.2020. Dále je domluvena spolupráce s 43. výsadkovým praporem Chrudim ve formě teambuildingových akcí.
V prvním týdnu přípravy si kluci pod dozorem rodičů udělají doma vstupní fyzické testy, veškeré informace k náplni tréninků a fyzických testů budete mít vždy na Facebookových stránkách vaší kategorie.

Dále bychom chtěli požádat hráče (případně jejich rodiče), kteří se ještě nepřihlásili na Facebooku ke své kategorii, aby tak učinili co nejdříve. 

S přáním hezkého dne vedení HC Chrudim

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv