Ročník 2010

A-tým vymazal ve 3. třetině čtyřgólový náskok Litomyšle a vyhrál v nájezdech

Parádní obrat se povedl chrudimským hokejistům na ledě aktuálně prvního týmu nadstavbové části Východočeské ligy. Svěřenci trenéra Čáslavy vstupovali do 3. třetiny za stavu 5:1 pro domácí Litomyšl a utkání se zdálo být rozhodnuté. Jenže díky čtyřem trefám se hostům podařilo srovnat a dovést utkání až do samostatných nájezdů, kde Chrudimi vystřelil bod navíc Jiří Plch. 

Mladší žáci zahájili i krajský přebor

V neděli nastoupil i druhý tým mladších žáků do krajského přeboru a to doma proti hráčům z Litomyšle. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a soupeře přehrávali. Hostujícím hráčům pomalu docházeli síly a my navyšovali gólové skóre. Vítězství bylo zasloužené.

Ročník 2010 v přípravě podlehl Kolínu

Na třetí přípravný zápas jsme si pozvali velmi kvalitního soupeře z Kolína. Hned od začátku zápasu jsme hráli domluvenou hru a byli jsme vyrovnaným soupeřem.

Ročník 2010 zahájil zápasovou přípravu

O uplynulém víkendu jsme zahájili přípravné zápasy na novou sezonu (konečně na celé hřiště), a to v sobotu v Kutné Hoře, kde jsme nad domácími Sršni vyhráli 5:15 (1:2, 4:6, 0:7) góly: Staněk 8, Mrázek 2, Kňava 2, Pavlík, Ficek, Linhart.

Vyhodnocení ročníku 2010

Po loňském „restartu“ ročníku 2010, jsme se rozhodli pokračovat v nastoleném směru v postupném zvyšování nároků na kluky. Hned start do sezóny začal docela zostra, když většina kluků byla od půlky srpna po dobu dvou týdnů, někdy i dvakrát denně na ledě. 

Ročník 2010 na turnaji v Hlinsku

Na skvěle zorganizovaném turnaji 7. 3. 2020 v Hlinsku se potkalo 8 týmů ročníku 2010, v některých týmech doplněných dívkami ročníku až 2008.  Netradiční rozcvička a navození pohody v týmu je u nás už běžným standardem. 

Turnaj ročníku 2010 ve Vídni

Vrcholem letošního roku byla pro ročník 2010 účast na kvalitně obsazeném vánočním turnaji ve Vídni, pořádaném týmem Vienna Capitals Juniors v Erste Areně, kde se hraje i EBEL liga. 

Turnaj ve Žďáru nad Sázavou 21.12.2019

Jako další test lepšící se výkonnosti borců z ročníku 2010 jsme si vybrali velmi dobře obsazený turnaj ve Žďáru nad Sázavou.

Hokejisté ročníku 2010 na turnaji v Humpolci

Letošní start do sezóny byl velmi náročný. Zvolili jsme velmi dobře obsazený turnaj v Humpolci. Naše skupina byla velmi náročná - byly v ní týmy Písku, Sparty, Jihlavy, Havlíčkova Brodu a Humpolce. 

Foto: Soustředění hokejistů ročníku 2010

Stejně jako v minulém roce i letos proběhlo soustředění, jehož cílem nebylo pouze, aby si kluci zasportovali, ale i pomyslně uzavřít minulou sezónu a odstartovat tu novou.

Vyhodnocení sezóny ročníku 2010

Již první 2 turnaje zpočátku sezóny ukázaly, že nově složený trenérský tým bude mít na čem pracovat.

Memoriál Tomáše Meduny 2017

V sobotu 9.9.2017 se na zimním stadionu v Chrudimi uskutečnil  hokejový turnaj "Memoriál Tomáše Meduny". Při turnaji poměřili své síly a užili si ve sportovním a týmovém duchu celou sobotu malí hokejisté - ročníky 2009 a 2010 z Chrudimi, Žďáru nad Sázavou, Třebechovic pod Orebem a Děčína.

Zobrazeno 1–12 z celkem 12

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv