Redakce |

Podoba realizačních týmů mládeže pro sezónu 2023/2024

Uplynulá hokejová sezóna je minulostí a současné mládežnické týmy HC Chrudim již zahájily letní přípravu na další hokejový ročník. Jaké je složení realizačních týmů jednotlivých kategorií?

Kontakty a přesný rozpis realizačních týmů naleznete zde

Na pozici sportovního ředitele mládeže bude působit stejně jako minulý rok Petr Čáslava, jehož hlavním úkolem bude koordinace přípravy mladých hráčů napříč věkovým kategoriemi a zodpovědnost za kontinuální práci s trenéry i komunikaci s rodiči. S výjimkou týmu U20, kde se HC Dynamo Pardubice v rámci naší dlouholeté spolupráce na úrovni mládeže podílí na podpoře pozice hlavního trenéra, je trenérské složení pokryto výhradně z personálních i finančních zdrojů HC Chrudim. Náš klub se bude účastnit všech soutěží, které jsou organizovány na celostátní nebo krajské úrovni, což je důležité pro zachování postupného vývoje všech hráčů. Personální, organizační a finanční pokrytí účasti týmů v soutěžích je zajištěno naším klubem.

Kategorie U20

Hlavním trenérem bude chrudimský odchovanec Marek Dvořák s trenérskou licencí A, jeho asistenty jsou Josef Dvořák a Petr Čáslava. V kategorii U20 nastupují v letošní sezoně hráči ročníků 2004, 2005 a 2006, cílem bude navázat na předchozí úspěšné působení ve druhé nejvyšší soutěži této kategorie.

Kategorie U17

Také kategorie dorostu působí ve druhé nejvyšší celostátní soutěži a hrají zde hokejisté ročníků 2007 a 2008. Hlavním trenérem je Petr Čáslava, jeho asistenty budou Jiří Šejba ml. a Marek Dvořák.

Kategorie U15

Soutěž této kategorie pokračuje druhým rokem a jsme rádi, že v ní opět s hráči r. 2009 působíme. Hlavním trenérem kategorie 9. třídy je Radek Prostřední, asistentem je Jiří Šejba mladší.

Kategorie žáků

Do žákovských kategorií patří týmy ročníků 2010, 2011, 2012 a 2013. V této sezóně budeme opět hrát se všemi ročníky, jak soutěže celostátní, tak na krajské úrovni.

ročník 2010:

Hlavním trenérem ročníku 2010 je Jiří Šejba ml., asistovat mu bude Martin Šejba a Bohuslav Souček.

ročník 2011:

Hlavním koučem tohoto ročníku je Jiří Šejba ml., asistentem Radek Velinský a Bohuslav Souček.

ročník 2012:

U tohoto ročníku bude působit jako hlavní trenér Šejba Martin, asistenty budou Radek Velinský a Pavel Kňava.

ročník 2013:

Nejmladší žákovskou kategorii povede jako hlavní trenér Radek Velinský, asistenty budou Šejba Martin a Tomáš Paraj.

Ročníky 2014, 2015 a 2016:

2014

Hlavním trenérem ročníku 2014 je Tomáš Poloprudský, pomáhat mu budou Martin Šejba, Jan Hladina, Petr Pošvář a Radek Velinský. 

2015

Pro tento ročník bude hlavním trenérem Martin Šejba, asistentem bude Radek Velinský.

2016

Hlavním trenérem této věkové kategorie je Radek Velinský, jeho asistenty budou Martin Šejba a Jiří Marvan.

Kurz bruslení

Kurz bruslení povede jako hlavní trenér Radek Velinský, jeho asistenty budou Martin Šejba, David Málek a Marek Bahenský.

Současně se v našem klubu budeme věnovat tréninku brankářů, a to pod vedením Romana Truhláře a Patrika Pitharta. Nedílnou součástí bude i rozvoj hráčů a jejich dovedností, za tímto účelem budou k dispozici skills trenéři. Zdokonalování bruslení bude mít na starosti Martin Šejba a Radek Velinský, práci s útočníky Marek Dvořák a Jiří Šejba ml., pro obránce bude k dispozici Petr Čáslava. Současně bude v klubu působit kondiční trenér Michael Urban, současný hráč našeho A týmu. Zároveň bude náš klub vychovávat potencionální mladé trenéry (Matyáš Prostřední, Jan Chabada, Adam Pithart), kteří budou v současné době pomáhat v jednotlivých kategoriích.

PARTNEŘI

HLAVNÍ PARTNER

Město Chrudim

Děkujeme městu Chrudim za podporu zejména mládežnického sportu

PARTNEŘI

Auto Hybeš

Hejduk Sport

VS Chrudim


Frischbeton






Hejduk Sport






sportovistechrudim.cz


zrust.cz


tis-cr.eu


onlajny.com 

primator.cz 
nabor.rivnac.eu 

www.czechicehockey.tv 


www.czechicehockey.tv